Oleme kokku kogunud peamised nipid, mida pidada silmas korallivee tarbimisel, et kindlustada selle maksimaalne kasu tervisele:
1. Üks 1-grammine koralliliiva pakike puhastab, laeb ja rikastab mineraalidega 1.5 liitrit vett. Vala soe vesi pudelisse, lisa sellele koralliliiva pakike, oota 5 minutit ja naudi maailma parimat elusat vett. Hiina meditsiini kohaselt kulutab vee soojendamine kehas neeruenergiat, sellepärast on meie kehale parim toit ja vesi temperatuuriga 35-40 °C .
2. Korallivesi säilitab oma parimad omadused kuni kuueks tunniks, mistõttu tuleks vesi selle aja jooksul ära tarbida või valmistada endale korraga tarbimiseks väiksem kogus.
3. Kuna õhk meie ümber on täis vabu radikaale, siis tasub veepudelil alati korki peal hoida. Vastasel juhul kaotab vesi oma peamise omaduse – antioksüdantsuse.
4. Teadlased on kindlaks teinud, et suurimat kasutegurit inimkehale omab hommikuti vähemalt 640 ml (3 klaasi) vee joomine.
5. Aluselist korallivett tuleb tarbida toidust eraldi, et see ei lahjendaks happelist maomahla ega peataks toidu seedimisprotsessi.
Lõpeta vee joomine u 15-30 enne sööki, et ei tekiks vajadust toidu kõrvale juua.
6. Umbkaudsed ajad, kui kaua on mingi toit maos ja mille vältel ei tohiks midagi peale juua:
* Salatid, puuviljad – u 30-40 min
* Jahutooted, pudrud – u 40-60 min
* Piima- ja keefiritooted – u 1.5 h
* Muna – u 4 h
* Valge liha ja kala – 4-6 h
* Punane liha ja kala – u 8 h
Toidu kõrvale võib juua hapukaid jooke, nt sidrunivett.